Youtube logo
Menu

PROJECT-Line

Innehåll


1.

2.

3.

4.

5.


Skydd av industriella fastigheter

PROJECT-Line från Monacor


PROJECT-Line är en omfattande lösning för mer komplexa projekt. För professionella installatörer och andra som planerar ett projekt, denna produktserie inkluderar även produkter för mer komplexa applikationer genom att använda IP nätverk, t.ex. övervakning av kommersiella och industriella områden. Med en överlägsen bildkvalité, bättre än 1080p, så möter den alla krav.


Nätverksinspelarna för decentraliserad användning underlättar inspelningen drastiskt. De har möjligheten att spela in från mer än 2000 olika typer av kameror från olika typer av tillverkare. Vissa typer av kameror kan dessutom integreras i en hemsida (streaming). Access via en webbläsare eller en app är, givetvis, också möjligt.


Special kameror från EverFocus och Zavio, t.ex. PTZ höghastighets dome-kameror eller fisheye för en perfekt panoramavy, kompletterar PROJECT-line från MONACOR.


Skydd av industriella egendomar.


Med företag och industriella fabriker, är det generellt mycket av högt värde att skydda – både materiella och immateriella objekt. Brott ökar konstant, även här.


  • Utomhus områden: för att identifiera människor, accesskontroll, för att avskräcka kriminella (inbrott eller spioneri), för att lösa fall som involverar vandalism på parkeringar.
  • Inomhus: för att motverka eller lösa inbrott. För att enkelt kunna se att familjemedlemmar mår bra.
  • Utomhus: för att skydda företagshemligheter, för att förebygga stölder på lager och i kontor.
  • Fabriksslinjer: för att optimera och monitorera arbete (t.ex. produktionslinjer) och för att förbättra hälsa och säkerhet på arbetsplatsen.

Fler inspelare och kompatibla kameror i seriern


Inspelare

Kameror

Tillbehör

NYA PRODUKTER

ERBJUDANDE

KONTAKT

Fråga Monacor?

Har du frågor, ris eller ros, så kontakta oss på 0435 - 563 30, eller skicka ett meddelande.