Youtube logo
Menu

HYBRID-Line

Innehåll


1.

2.

3.

4.

5.


Videoövervakning för hemmet

HYBRID-Line från Monacor


Den moderna hybridlösningen från MONACOR kombinerar den välkända analogteknologin med fördelar från nätverksteknologin. Alla användare övertygas snabbt av den enkela installationen och konfigurationen av systemet. Dessutom krävs det ingen tidigare erfarenhet inom nätverksteknologi.


Den höga videoupplösningen är, givetvis, den mest övertygande anledningen till en förändring. Analoga strömmar skickas i full HD (1080p) via koaxialkabel och visar varje liten detalj, t.ex. nummerplåtar. Andra lockande anledningar är att det kan användas över långa sträckor, upp till 300m med väldigt snabb latens. Användaren kan, givetvis, komma åt video och bilder från systemet via en app i sin smartphone, eller via en webbläsare.


Det är möjligt att kombinera existerande analoga komponenter med HYBRID-line. Trots den snabba tekniska utvecklingen, är systemet en säker investering för framtiden.


Videoövervakning för hemmet


Modern videoövervakning blir mer och mer populärt för privata hem och hushåll tack vara en smidig och enkel-att-använda teknologi, en enkel installation och en kostnadseffektiv paketlösning.


Områden att övervaka på privat egendom:


  • Ingången: Vem står vid dörren? Vem är det som står vpå tomten? Dessa frågorna tillsammans med den avskrämmande effekt det har på inbrottstjuvar är värdefulla anledningar till att övervaka den ytan.
  • Vardagsrum: För att motverka eller lösa inbrott. För att enkelt kunna se att familjemedlemmar mår bra.
  • Utomhus: För att avskräcka inbrottstjuvar och för att skydda mot stöld och vandalisering, även på områden som annars kan vara svåra att övervaka. För att lösa brott.
  • Garage och källarutrymmen: Stölder av bilar, bildelar eller dyra verktyg ökar gradvis. Ett smart utplacerat övervakningssystem kan fungera som en effektiv lösning för att skrämma tjuvarna.

Fler paket och kompatibla kameror i seriern


Paket

Kameror

Inspelare

Tillbehör

NYA PRODUKTER

ERBJUDANDE

KONTAKT

Fråga Monacor?

Har du frågor, ris eller ros, så kontakta oss på 0435 - 563 30, eller skicka ett meddelande.