Youtube logo
Menu

COMFORT-Line

Innehåll


1.

2.

3.


Videoövervakning för hemmet

COMFORT-Line från Monacor


COMFORT-Line ger användaren imponerade funktioner så som ett attraktivt pris-prestanda förhållande och en enkel installation med perfekt matchande komponenter. Den kristallklara övervakningsbilden i HD sänds enkelt genom ett befintligt IP-nätverk. Inspelarna är integrerade med en switch som gör lösningarna till ett riktigt plug-and-play system. Det är även möjligt för användaren att komma åt övervakningen via en app eller direkt i webbläsaren. Strömmen till kamerorna levereras via PoE så ingen extern nätdel behövs. I vissa fall så räcker kanske inte kamerakonfigurationen till för att se alla delar och hörn av fastigheten, COMFORT-line erbjuder då även andra kameror med bredare vinklar. Tack vara den öppna standard konfigurationen, så är det möjlighet att integrera systemet med andra kameror via ONVIF.


Därav är COMFORT-Line en perfekt start för IP-baserade videoövervakningssystem för familjehus och lägenheter.


Videoövervakning för hemmet


Modern videoövervakning blir mer och mer populärt för privata hem och hushåll tack vara en smidig och enkel-att-använda teknologi, en enkel installation och en kostnadseffektiv paketlösning.


Områden att övervaka på privat egendom:


  • Ingången: Vem står vid dörren? Vem är det som på tomten? Dessa frågorna tillsammans med den avskrämmande effekt det har på inbrottstjuvar är värdefulla anledningar till att övervaka den ytan.
  • Vardagsrum: För att motverka eller lösa inbrott. För att enkelt kunna se att familjemedlemmar mår bra.
  • Utomhus: För att avskräcka inbrottstjuvar och för att skydda mot stöld och vandalisering, även på områden som annars kan vara svåra att övervaka. För att lösa brott.
  • Garage och källarutrymmen: Stölder av bilar, bildelar eller dyra verktyg ökar gradvis. Ett smart utplacerat övervakningssystem kan fungera som en effektiv lösning för att skrämma tjuvarna.

Fler paket och kompatibla kameror i seriern


Paket

Kameror

NYA PRODUKTER

ERBJUDANDE

KONTAKT

Fråga Monacor?

Har du frågor, ris eller ros, så kontakta oss på 0435 - 563 30, eller skicka ett meddelande.