Youtube logo
Menu

HYBRID-Line


Den moderna hybridlösningen från MONACOR kombinerar den välkänd analogteknologin med fördelar från nätverksteknologin. Alla användare övertygas snabbt med en enkel installation och konfigurationen av systemet. Dessutom så krävs ingen tidigare erfarenhet inom nätverksteknologi.


Den höga videoupplösningen är, givetvis, den mest övertygande anledningen för en förändring. Analoga strömmar skickas i full HD (1080p) via koaxialkabel och förser varje liten detalj, t.ex. nummerplåtar...


Läs mer...

COMFORT-Line


COMFORT-Line ger användaren imponerade funktioner så som en attraktiv pris-prestandard förhållande och en enkel installation med perfekt matchande komponenter. Den kristallklara övervaknings bilden i HD är sänds enkelt genom ett befintligt IP-nätverk.


Inspelarna integrerade med en switch gör lösningarna till ett riktigt plug-and-play system. Det är även möjligt för användaren att komma åt övervakningen via en app eller direkt i webbläsaren...


Läs mer...

PROJECT-Line


PROJECT-Line är en omfattande lösning för mer komplexa projekt. För professionella installatörer och andra som planerar ett projekt, denna produktserie inkluderar även produkter för mer komplexa applikationer genom att använda IP nätverk, t.ex. övervakning av kommersiella och industriella områden. Med en överlägsen bildkvalité, bättre än 1080p, så möter den alla krav.


Nätverksinspelarna för decentraliserad användning underlättar inspelningen drastiskt. De har möjligheten att spela in från mer än 2000 olika typer av kameror från olika typer av tillverkare. Vissa typer av kameror kan dessutom integreras i en hemsida (streaming). Access via en webbläsare eller en app är, givetvis, också möjligt.


Läs mer...

NYA PRODUKTER

ERBJUDANDE

KONTAKT

Fråga Monacor?

Har du frågor, ris eller ros, så kontakta oss på 0435 - 563 30, eller skicka ett meddelande.