Youtube logo
Menu

Bärbara ljudsystem till Camping

I kväll ska vi äta och spela musik ute på ön. Hur gör vi med ljudanläggning? Givetvis använder ni någon av våra bärbara ljudsystem som har inbyggt batteri och det innebär att ni kan vara ”strömlösa” i upp till 6 timmar. Vill du koppla mobilen mot högtalarsystemet så väljer du en enhet med bluetooth eller varför inte välja ett system med trådlös mikrofon.


Behovet och budgeten får avgöra men vi har produkterna.


Kontakta oss för information och offerter.

Tele: 0435-563 30

Email: info@monacor.se


Utvalda produkter


TXA-15USB


TXA-15USB är en av de mindre batteridrivna anläggningarna men trots detta levererar högtalaren ett klart och bra ljud med en uteffekt på 15WRMS. Tillsammans med robusta hjul, teleskophandtag och möjligheten till batteridrift kan anläggningen vara 100 % mobil i upp till 6 timmar.


Mixerdelen erbjuder inkoppling av en mikrofon via XLR-anslutning och en via 6,3mm tele-anslutning. Mikrofonerna kan sedan justeras med egna volymkontroller. Behöver man koppla in externa ljudkällor kan man göra detta via Linjeingång med 2xRCA eller spela upp ljud direkt från ett externt minne via USB eller SD-läsare.


Läs mer...

TXA-700USB


Tillsammans med en snygg design levererar TXA-700USB ett klart och kraftfullt ljud tack vare den senaste förstärkartekniken, klass-D. Man får mycket när man köper TXA-700USB. Den levereras med en trådlös mikrofon som smart förvaras i toppen på högtalaren. Ni får även en inbyggd Bluetooth-mottagare så att ni enkelt kan streama från mobilen eller surfplattan. TXA-700USB har även möjlighet till uppspelning av ljud från USB-minne och den medföljande fjärrkontrollen gör att du enkelt kan nå de flesta funktionerna på avstånd.


Tillsammans med robusta hjul, teleskophandtag och möjligheten till batteridrift kan anläggningen vara 100 % mobil i upp till 6 timmar. Enheten har även stativkopp i botten så man enkelt kan sätta upp den på ett stativ och då få bättre spridning och längd på ljudet.


Läs mer...

 

TXA-622CD/SW


Bärbart förstärkarsystem, med 2 integrerade trådlösa mottagare och CD-spelare med anti-shock system. Drift via nätanslutning eller det inbyggda uppladdningsbara batteriet. TXA-622 kan även kopplas samman med flera förstärkarsystem såsom TXA-622CD/SW eller TXA-602/SW. Digital effektförstärkare samt fjärrkontroll. Utmärkta ljudegenskaper tack vare en 20cm (8", FAITAL) bashögtalare och 25mm (1") horn diskant. Systemet har även stativhylsa om man vill placera det på ett stativ.


Läs mer...

TXA-900CD


Bärbart system som går att länka vidare. TXA-900USB har det mesta av det man behöver. Drift via nätanslutning eller via det inbyggda uppladdningsbara blygel-batteriet på 12V/7Ah (driftstid upp till 8 timmar), integrerad automatisk batteriladdning. Inbyggd trådlös mottagare och CD-spelare med anti-shock system. Digital effektförstärkare med hög effekt. Högkvalitativ CD-spelare med slot-in mekanism, USB-port för extern lagringsmedia, reproduktion av ljud-CD, CD-R, MP3 CD, höghastighetsanslutning. 2-vägs högtalarsystem med professionella PA högtalare. Mycket hög verkningsgrad. 2 ingångar (Kanal 1 + 2) via kombijack för mic (XLR) / linje (6,3mm), gain kontroll, 3-vägs equalizer och basförstärkning. Länkanslutningar (2 x 6,3mm jack) för att kombinera flera TXA-900CD förstärkarsystem. Tack vare det utdragbara teleskophandtaget och de 2 hjulen, så kan förstärkarsystemet enkelt förflyttas.


Läs mer...

PROTON-15MK2


Nästa generation av system som passar till mobila DJ:s och trubadurer som värdesätter ljudkvalité och mobilitet. Proton-15MK2 är utrustat med en effektiv basreflex-låda som har ett 15” baselement från Celestion samt topplådor som har varsin horndiskant och 8” för bas/mid (även dessa från Celestion). Man har lagt ner mycket arbete för att göra ljudet korrekt och välljudande. Systemet har därför ett brett användningsområde. Slutsteget sitter i baslådan och innehåller 3 slutstegskanaler på 400W RMS till baslådan och 2 x 100W RMS till satelliterna. Med konstruktionen och de högeffektiva elementen så kan systemet spela hela 122dB.


Smart konstruktion gör att systemet är enkelt och smidigt att transportera. Topphögtalarna & kablage förvaras i baslådan som har 75mm bromsbara hjul. Det ingår även kablar till topphögtalarna. Fler finnesser som ni kommer att uppskatta är bl.a. ett surroundläge som breddar ljudbilden och ger större dynamik. Har man t.ex. en plats där det är dåliga förhållanden så kommer man uppskatta denna funktion. Systemet är utrustat med både balanserade och obalanserade ingångar samt separata nivåkontroller för respektive kanal så att du kan ställa in allt på optimalt sätt.


Läs mer...

NYA PRODUKTER

ERBJUDANDE

KONTAKT

Fråga Monacor?

Har du frågor, ris eller ros, så kontakta oss på 0435 - 563 30, eller skicka ett meddelande.